Vi utbildar och rekryterar just efter branschens behov

För arbetsgivare

Vi har mångårig erfarenhet inom branschen vilket gör att vi enkelt förstår våra kunders behov i de olika affärsområdena. Detta gör att ni som kund kan slappna av och låta oss sköta hela rekryteringsdelen just efter ert behov.

Vi är Fordonsakademin

Vi är specialister på att kompetensförsörja fordonsbranschen. Företaget startades av specialister inom fordonsbranschen med mångårig erfarenhet från verkstadsarbete. Vi brinner för att arbetsgivare ska få rätt person med rätt kompetens, i rätt tid. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla tjänster inom rekrytering, bemanning och utbildning. Genom våra tjänster är vi med och verkar för en kompetenshöjning i branschen.

två män som skakar hand

Söker du efter en bra utbildning inom fordonsbranschen?

Då har du kommit rätt. Vi erbjuder utbildningar efter branschens behov vilket gör att du blir anställningsbar efter godkänd utbildning. Vårt nära samarbete med näringslivet gör att du efter avslutad och godkänd utbildning har stor chans att bli anställd.

Mikael Arndt

Framgångsrik Merförsäljning

Välkomna till vår kurs i merförsäljning!

För dig som är personlig servicetekniker, servicerådgivare eller skaderådgivare – maximera din potential med merförsäljning.

Buckla på en bil

CABAS Grundutbildning

Ska du arbeta i CABAS och kalkylera på reparationer av plåt, lack eller plast? Efter CABAS Grundutbildning kommer du att känna dig trygg med hur du ska använda systemet.

Personal kör truck

Hållbar Processutveckling Skadeverkstad

Webbutbildning

Yrkesverksam Bilskadereparatör? Se hit! Genom att kombinera ditt nuvarande arbete med studier inom juridik, affärsmannaskap samt arbetsledning och kommunikation, kommer du att utvecklas samt att verkstaden blir mer effektiv.

Ord från tidigare elever

Utbildning: Skaderådgivare

Supersmidig och lärorik utbildning som definitivt var värd pengarna då jag fick jobb inom en månad efter avslutad utbildning. Rekommenderas starkt!

Utbildning: Skaderådgivare

Jag vill verkligen tacka Fordonsakademin för det engagemang ni lägger ner för att man ska lära sig yrket. Rekommenderar starkt att utbilda sig hos Fordonsakademin. Jag fick ett jobb direkt!

Utbildning: Skaderådgivare

Skaderådgivarutbildningen har känts väldigt bra! Bara under några veckor lärde jag mig i princip hela grunden för Cabas vilket är extremt bra. Direkt efter fick jag jobb med en bra lön!

Utbildning: Skaderådgivare

En utbildning som verkligen är effektiv och leder till jobb. Rekommenderas starkt!

Lediga jobb

Jobba hos Riddermark Bil
Strängnäs

Riddermark Bil i Strängnäs är för närvarande i en expansiv fas och söker aktivt efter flera nya medarbetare. Riddermark Bil erbjuder en spännande och karriärbyggande möjlighet. Du inleder din anställning som konsult via Fordonsakademin, med sikte på en fast anställning hos Riddermark.

Vi söker:

  • Biltestare
  • Bilmekaniker
  • Felsökare
  • Annonsproducenter
  • Bilrekonditionerare

Skicka in din ansökan redan idag för att vara med på denna spännande resa!

En stor parkeringsplats med bilar och lagerlokaler

Starta resan mot ditt nya drömjobb

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare. Hos oss är varje person unik och en del av vår framgångsrika verksamhet. Vi värderar individen och ger dig alltid ett personligt bemötande. Vi har lediga tjänster inom flertalet olika verksamhetsområden med placering över hela landet.

En ung kvinna i vit blus håller i en laptop